פורטל זכרון יעקב והסביבה  

צור קשר דף הבית אינדקס עסקים בלוגים מקצועיים כדאי לדעת ילדים ונוער אוכל וסטייל תרבות ואומנות גוף ונפש בילוי ותיירות  נדלן וסביבה

הרשמה לניוזלטר  |  הוספת עסק לאינדקס העסקים בחינם

אוכל וסטייל
ורד ברלל - 24/03/2013

המצרכים:

1 ק"ג קמח מצה

כ- 2 וחצי כוסות מים רותחים

5 ביצים

מלח ופלפל לפי הטעם

3-4 כפות שמן

אפשרות: פטרוזיליה קצוצה דק

אפשרות: כף אבקת שום

צילום: ורד ברלל, שולחן הסדר

אופן ההכנה:

 

בקערה מערבבים את קמח המצה עם המים הרתוחים, ומניחים למספר דקות.

מקציפים בנפרד את הביצים.

מוסיפים את תערובת הקמח והמים לביצים המוקצפות.

מתבלים ומוסיפים שמן.

מערבבים וצרים כדורים בידיים רטובות.

אם התערובת קשה מידי מוסיפים עוד קצת מים רתוחים.

 

מרתיחים בסיר מים עם מלח ומעט שמן.

שהמים רותחים מכניסים את הכדורים לכמה דקות עד שצפים

מוציאים בעזרת כף מחוררת.

מגישים במרק.

http://www.facebook.com/vbarlell?ref=tn_tnmn

search