פורטל זכרון יעקב והסביבה  

צור קשר דף הבית אינדקס עסקים בלוגים מקצועיים כדאי לדעת ילדים ונוער אוכל וסטייל תרבות ואומנות גוף ונפש בילוי ותיירות  נדלן וסביבה

הרשמה לניוזלטר  |  הוספת עסק לאינדקס העסקים בחינם

 
אוכל וסטייל
אינגליש קייק פירות יבשים
יח"צ - 06/02/2012

לכבוד ט"ו בשבט, רעיון לעוגה עשירה, בריאה ומלאה כל טוב הארץ.

שף רולדין גילי דקר במתכון לעוגה חגיגית ומלאה במיוחד לסדר ט"ו בשבט.

 

המצרכים

1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1    ביצה
2/3 כף קמח
1/2 כפית סודה שתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית ג'ינג'ר
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
3/4 כוס תפוח גרנד סמיט חתוך לחתיכות קטנות (ריבועים)
1/2 כוס בוטנים קלויים
1/4 שזיפים יבשים
1/4 כוס משמשים יבשים
1 כף פפאיה חתוך למרובעים
חצי בננה חתוכה עיגולים

 

אופן ההכנה
הקצפת ביצים עם סוכר עד הקצפה בהירה
הוספת שמן בזרם דק
הוספת התפוחים המרובעים
הוספת קמח , אבקת אפייה, סודה שתייה, מח, יחד עם הפירות היבשים
לערבב הכל יחד

לצקת הכל בתוך תבנית אינגליש קייק
יש לפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים דק

לאפות בתנור מחומם ל 165 מעלות כ 40-45 דקות.


כאשר העוגה קרה, יש לפזר אבקת סוכר.

 

 

אינגליש קייק פירות יבשיםאינגלייש קייק פירות יבשים, רולדין, שף גילי דקר


search