פורטל זכרון יעקב והסביבה  

צור קשר דף הבית אינדקס עסקים בלוגים מקצועיים כדאי לדעת ילדים ונוער אוכל וסטייל תרבות ואומנות גוף ונפש בילוי ותיירות  נדלן וסביבה

הרשמה לניוזלטר  |  הוספת עסק לאינדקס העסקים בחינם

אוכל וסטייל
שנהיה לסביצ'ה ולא לדג
יח"צ - 18/09/2011

על פי המסורת נהוג לאכול דגים בראש השנה, אנחנו אפילו מברכים על הדג שנהיה לראש ולא לזנב.

אם אתם מחפשים מתכון קצת שונה ומרענן לשולחן החג.

לפניכם סביצ'ה מוסר ים.

 

 

סביצ'ה מוסר ים

 

מצרכים ל- 4 מנות:

200 גרם דג ים לבן טרי (רצוי מוסר), נקי מעור ועצמות

רימון אדום

בצל ירוק קצוץ לטבעות

מלח גס לפי הטעם

שמן זית איכותי

מיץ לימון טרי מחצי לימון

 

אופן ההכנה:

פורסים את הדג לפרוסות דקות על צלחת הגשה.

מפזרים מעל גרגירי רימון ובצל ירוק.

מתבלים הכל במיץ לימון, מלח גס ושמן זית.

 

בתאבון

 

 

 

שנהיה לסביצ'ה ולא לדגתצלום יח"צ
באדיבות מסעדת "על המים" חוף השרון


search