על פי המסורת נהוג לאכול דגים בראש השנה, אנחנו אפילו מברכים על הדג שנהיה לראש ולא לזנב.
אם אתם מחפשים מתכון קצת שונה ומרענן לשולחן החג.
לפניכם סביצ'ה מוסר ים.
סביצ'ה מוסר ים
מצרכים ל- 4 מנות:
200 גרם דג ים לבן טרי (רצוי מוסר), נקי מעור ועצמות
רימון אדום
בצל ירוק קצוץ לטבעות
מלח גס לפי הטעם
שמן זית איכותי
מיץ לימון טרי מחצי לימון
אופן ההכנה:
פורסים את הדג לפרוסות דקות על צלחת הגשה.
מפזרים מעל גרגירי רימון ובצל ירוק.
מתבלים הכל במיץ לימון, מלח גס ושמן זית.
בתאבון
|