פורטל זכרון יעקב והסביבה  

צור קשר דף הבית אינדקס עסקים בלוגים מקצועיים כדאי לדעת ילדים ונוער אוכל וסטייל תרבות ואומנות גוף ונפש בילוי ותיירות  נדלן וסביבה

הרשמה לניוזלטר  |  הוספת עסק לאינדקס העסקים בחינם

ניוקי חמאה ומרווה
יח"צ - 14/03/2012
ניוקי חמאה ומרווה
מאת: השף משה בראל  לפסטה דלה קזה
ניוקי בחמאה ומרווה מנה קלה להכנה והכל בפחות מחמש דקות.
טיפ : במתכון הזה לא מבשלים את הניוקי אלא מטגנים אותו ישירות במחבת. צורת ההכנה הזו אפשרית רק כאשר משתמשים בניוקי טרי - בכדי שהניוקי יצאו רכים ואווריריים
רכיבים
• 500 גרם ניוקי תפ"וא או בטטה של פסטה דלה קזה
• שמן זית
• 50 גרם חמאה
• עלים מ-2 ענפי מרווה טריה
• מלח
• פרמז'ן מגורר להגשה
הכנה
1. מחממים היטב שמן זית במחבת, בגובה של כסנטימטר אחד.
2. מוסיפים חמאה ועלי מרווה.
3. מוסיפים את הניוקי ומטגנים עד שמשחימים מכל הצדדים.
4. מוציאים וסופגים את עודפי השמן בעזרת נייר סופג.
5. ממליחים ומפזרים פרמז'ן מגורר להגשה.
6. בתאבון.
מומלץ מאד להגיש כתוספת לדגים, בשר או עוף, או לאכול כמנה בפני עצמה.
1. 
ב'פסטה דלה קזה' המוצרים מיוצרים מדי יום על פי המסורת הנהוגה באיטליה, מקמח דורום אמיתי וביצים טריות. הייצור נעשה מדי יום והפסטה נשמרת בקירור. הפסטה יכולה להישמר גם בהקפאה עד חצי שנה מיום ההכנה. אנו משתמשים אך ורק בחומרים איכותיים וטריים – הקמח מגיע אלינו מצפון איטליה, הביצים טריות מהמשק והגבינות הן מהמשובחות ביותר שיש בארץ ובעולם.                  פסטה דלה קזה אתר האינטרנט  
http://pastadellacasa.com/

search